Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E-Distribuție Dobrogea Întreruperi de energie electrică la Valu lui Traian

ro

17 Aug, 2020 16:10 1204 Marime text
  • Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Printre localitățile din județul Constanța în care, în perioada 17 - 24 august a.c., E-Distribuție Dobrogea va opera întreruperi programate de energie electrică, se numără și Valu lui Traian.

În această localitate se vor înregistra întreruperi marți, 18 august. În intervalul orar 9.00 – 15.00, astfel: pe străzile Valea Seacă, Prieteniei, Plugarilor, Omurcea, Bisericii, Mihai Eminescu – parțial, Șos. București – parțial și strada Mehmet Nyazi - întrerupere totalã.  

Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. Întreruperile se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, se arată într-un comunicat al E-Distribuție Dobrogea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii