Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După Oltchim vrea şi OIL Terminal Ce treabă are Dan Diaconescu la Constanţa

ro

23 Sep, 2012 21:00 3869 Marime text

Diaconescu_-_Dan_Diaconescu_1.jpgDupă ce a răvăşit întreaga ţară prin cumpărarea pachetului majoritar al Oltchim, jurnalistul/politician Dan Diaconescu şi-a exprimat dorinţa de a investi şi în OIL Terminal.

Aşa cum se ştie, şi compania constănţeană se află pe lista celor privatizabile. Diaconescu a declarat în direct la România TV că intenţionează să achiziţioneze şi Tarom pe lângă OIL Terminal. OIL-ul nu ar fi unica legătură a lui „domnu' Dan" cu Constanţa, acesta având chiar o casă pe malul mării. Deţinător de televiziune, yacht, limuzine şi elicopter, Dan Diaconescu şi-a cumpărat, în urmă cu ceva ani, un apartament la etajul 1 al unui bloc de pe malul mării.

Diaconescu_-_Dan_Diaconescu_2.jpg

La o aruncătură de băţ de casa de pe strada Rotterdam, în care locuieşte viceprimarul Constanţei, Gabi Stan. Aşadar, OTV-istul are vecini de vază în Constanţa. Blocul în care este locatar Dan Diaconescu a fost construit de Nitalexil, firmă al cărei nume a fost asociat cu cel al primarului Radu Mazăre. Se pare că preţul zonei era de 1.700 de euro metrul pătrat şi că Diaconescu a fost printre primii care şi-a achiziţionat apartament în acel imobil. Aşa-numitul cartier al consilierilor are locatari de vază, atât dintre politicienii constănţeni, cât şi dintre cunoscuţii de la... centru.

Aşa se face că în zona denumită Prelungirea Ion Raţiu şi-a achiziţionat o casă medicul Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. Chirurgul a făcut prima operaţie de schimbare de sex din ţara noastră, transformându-l pe Sorin în Sorina, în urmă cu mai bine de zece ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii