Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:05 22 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSVSA Constanţa bagă în reparaţii vila de la Costineşti

ro

06 Mar, 2012 00:00 2134 Marime text
ansvsa-CostinestivilaDSV05.jpgDr. Romeu Lazăr - director executiv, dr. Gheorghe Dincă - director executiv adjunct şi Vera Tolea - şef serviciu economic sunt responsabili de organizarea licitaţiei pentru reamenajarea vilei de la Costineşti

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa organizează o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Lucrări de modernizare şi amenajare incintă CSVSA Costineşti". Ofertele pot fi depuse până pe 30 martie, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 11.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 1.673 de lei. Obiectul contractului constă în executarea lucrărilor de modernizare şi amenajare a incintei Circumscripţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Costineşti, care presupun izolarea exterioară cu polistiren, refacerea trotuarului clădirii, izolarea şi împrejmuirea terenului aferent clădirii, protecţie scară mansardă, construire acoperiş intrare mansardă, zugrăveli interioare şi exterioare. Valoarea estimată a contractului este de 167.273,28 de lei.

ansvsa-GheorgheDinca3.jpgFuncţiile de decizie în cadrul autorităţii contractante sunt deţinute de dr. Romeu Lazăr - director executiv, dr. Gheorghe Dincă - director executiv adjunct şi de Vera Tolea - şef serviciu economic. Sediul circumscripţiei sanitar-veterinare de la Eforie se afla într-un imobil cu şase camere etajate la Costineşti. Imobilul a fost achiziţionat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) pe vremea fostului director general al DSVSA, Grigore Mertoiu, pentru circumscripţia sanitar-veterinară Eforie, cu suma de 2,5 miliarde de lei, iar în perioada 2002 - 2003 a fost modernizat, valoarea investiţiei ajungând la aproximativ 3,5 miliarde de lei. Lucrările de amenajare au constat în amenajarea celor şase camere de locuit, fiecare dotată cu grup sanitar propriu, dar investiţia a vizat şi echipamentele laboratorului veterinar aflat la parterul vilei. Reprezentanţii DSVSA susţin că cele şase camere servesc pentru cazarea pe timpul verii a medicilor inspectori veterinari detaşaţi pe litoral din alte oraşe ale ţării. Circumscripţia Eforie cuprinde zona Eforie Nord, Eforie Sud şi Costineşti.

Ti-a placut articolul?

Comentarii