Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:05 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două noi treceri de pietoni au fost trasate în municipiul Constanța (galerie foto)

ro

12 Jun, 2020 17:57 1020 Marime text

• Măsura, luată de Comisia de Circulație, în urma solicitărilor celor care locuiesc în zonă.  
 
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă investițiile în infrastructura de semnalizare rutieră prin amenajarea de noi treceri de pietoni și reabilitarea marcajelor existente.

Două noi treceri de pietoni au fost trasate de echipele administratorului drumului public în zone cu risc crescut de accidente rutiere: pe Șoseaua Mangaliei, la intersecția cu strada Theodor Burada și pe strada Prelungirea Micșunelelor, la intersecția cu strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu.

Măsura a fost luată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cei care locuiesc în zonă, cu avizul Poliției Rutiere.

De asemenea, pentru creșterea siguranței participanților la trafic, se execută marcaje longitudinale pe toate arterele pe care au fost efectuate asfaltări sau acolo unde acestea s-au deteriorat și nu mai erau vizibile.

În această perioadă, echipele SC Confort Urban SRL au acționat pe aleea Madrigalului, pe străzile Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Haricleea Darclée, Olteniei, Mugurului, Pandurului, Theodor D. Speranția, Sălciilor, Amurgului, Micșunelelor, Prelungirea Micșunelelor, Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu și pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Totodată, bordurile situate la sensurile giratorii din oraș sunt marcate cu vopsea bicoloră iar în stațiile de autobuz se aplică marcaje pentru interzicerea staționării vehiculelor.

Au fost reabilitate marcajele formate dintr-o linie în zig-zag din stațiile de autobuz amenajate pe strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Aurel Vlaicu și cele situate în cartierele KM 5 și Poarta 6.


Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii