Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dispensar uman în comuna Pecineaga. Primăria va scoate din conturi peste un milion de lei (document)

ro

29 Aug, 2019 00:00 2032 Marime text
Primăria Pecineaga intenţionează să înfiinţeze un dispensar uman în comună. Proiectarea şi execuţia dispensarului uman au o valoare totală de 1.041.977,21 de lei fără TVA. Ofertanţii pot solicita clarificări cu minimum 10 zile de la data limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde cu 5 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 16.09.2019, ora 15:00. Ofertele depuse vor fi deschise în aceeaşi zi. Ofertanţii vor prezenta lista lucrărilor realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 5 ani raportaţi la data limita de depunere a ofertelor. De asemenea, ofertantul trebuie să facă dovada că în ultimii trei ani raportaţi la data limita de depunere a ofertelor a prestat şi finalizat servicii de proiectare similare, în valoare cumulată de minim 33.000 lei fără TVA la nivelul a maxim două contracte. Experienţa similară trebuie să privească lucrări de construcţii civile. Serviciile similare de proiectare se referă la servicii de proiectare pentru construcţii civile.
 
Persoanele ce deţin funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Stan Niculae - primar, Makkai Marian - viceprimar, Istrate Maria - secretar, Martin Florentina, consilier local.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii