Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discuţii cu o companie low cost Conducerea Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“ vrea curse directe către Londra

ro

22 Jan, 2015 00:00 4391 Marime text
După demisia din funcţia de director general a lui Cristian Moldovanu, Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu“ (AIMK) are o conducere interimară. Din data de 18 noiembrie, Ionuţ Bogdan Artagea, director operaţional în cadrul instituţiei, conduce aeroportul. Este însă vorba despre un interimat pe o perioadă nedeterminată, potrivit spuselor lui Bogdan Artagea. „Ministerul Transporturilor va trebui să decidă când anume va începe procedura pentru numirea unui nou director general în baza OUG 109/2011“, a declarat directorul interimar al AIMK. Întrebat dacă intenţionează să participe la procedura de selecţie pentru a fi director plin, Artagea a mărturisit că nu a luat încă o decizie în acest sens. „Deocamdată, nu s-a pus problema, nu m-am gândit“, a declarat directorul interimar, care a ţinut să precizeze că, pentru moment, are alte obiective, şi anume atragerea de noi curse, de noi destinaţii de pe aeroport.

În această ordine de idei, Artagea a menţionat că la momentul actual au loc discuţii cu o companie aeriană low cost. „Suntem în discuţii cu Wizz Air pentru curse Mihail Kogălniceanu - Luton, Londra“, a afirmat directorul AIMK, cu menţiunea că are în vedere, în viitorul apropiat, şi atragerea altor destinaţii.
Nu mai puţin important, directorul interimar al instituţiei a amintit că, de la 1 aprilie, de pe AIMK va opera Blue Air, fiind vorba despre curse către Bergamo (Italia).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adrian 22 Mar, 2015 01:08 Sa dea domnul sa reusiti sa faceti cursa Constanta-Luton
  • Pentru maria 22 Jan, 2015 14:03 Maria, poti ajunge la Atena cu o escala simpla la Istanbul. Tine de noi sa ne sustinem si promovam aeroportul calatorind de aici!
  • maria 22 Jan, 2015 11:44 Insist sa aduc in atentia conducerii aeroportului organizarea de curse spre si de la ATENA. Sint atitia studenti greci ,oameni de afaceri si altii interesati de o legatura directa cu Grecia.Inclusiv comunitatea greaca a facut demersuri in acest sens dar,fara nici un rezultat.E normal sa ai aeroport la doi pasi si sa fii obligat sa parcurgi sute si sute de km. pina la Otopeni?