Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:21 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul general constănțean al Amenajare Edilitară și Salubrizare SA s-a retras de la conducerea societății

ro

20 Jul, 2021 00:00 631 Marime text
  • Directorul general al Amenajare Edilitară și Salubrizare SA s-a retras din societate
  • El este domiciliat în Constanța
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată recent decizia cu nr. 19 a societății Amenajare Edilitară și Salubrizare SA, firmă care are sediul în București, pe strada Fabrica de Chibrituri.
 
Decizia a fost luată pe 17 mai 2021, însă a fost recent publicată în Monitorul Oficial al României. Astfel, în urma ședinței s-a luat act de renunțarea la mandatul privind funcția de director general al societății în cauză, formulată de către Dumitru Munteanu la data de 17 mai 2021.
 
Cu aceeași dată se revocă contractul de mandat privind funcția de director general al firmei a lui Dumitru Munteanu, domiciliat în Constanța, în Eforie Nord. Au fost achitate toate drepturile cuvenite conform contractului pentru perioada 21 septembrie 2020 – 17 mai 2021. A fost împuternicit director general Marian Preda, pentru a îndeplini demersurile legale și să semneze actele necesare ducerii la îndeplinire a deciziei, inclusiv efectuarea formalităților necesare pentru înregistrarea la ONRC de pe lângă Tribunalul București.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii