Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:43 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbaterile publice pentru reabilitarea digului de larg din Portul Constanţa şi a digului de sud din Portul Midia, amânate de CN APM SA

ro

27 Feb, 2017 00:00 878 Marime text
Două diguri - digul de larg din Portul Constanţa şi digul de sud din Portul Midia - vor fi reabilitate de Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC). Cele două dezbateri publice, care urmau să aibă loc pe data de 21 şi 23 februarie, au fost amânate.
 
Astfel, dezbaterea publică privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Reparaţii dig de larg Port Constanţa“, propus a fi amplasat în incinta Port Constanţa, dig de larg, va avea loc la sediul CN APMC, pe data de 14 martie. Iar dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului a proiectului „Reparaţii dig de larg de sud din Portul Midia“, propus a fi amplasat în oraşul Năvodari, zona bazinului portuar Midia, digul de sud, va avea loc pe data de 16 martie.
 
CN APMC anunţă publicul interesat despre depunerea Raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Reparaţii dig de larg Port Constanţa“, propus a fi amplasat în incinta Port Constanţa, dig de larg. În acest caz, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa poate emite sau respinge acordul de mediu. Reprezentanţii CN APMC au declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că este vorba despre trei kilometri din vechiul dig de larg, suprafaţă care nu fusese reabilitată. Raportul poate fi consultat la sediul autorităţii competente - Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, municipiul Constanţa, strada Unirii nr. 23, dar şi la sediul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Mai mult, dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul CN APMC, pe data de 14 martie, începând cu ora 16.00.
 
Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul autorităţii competente, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Reprezentanţii CN APMC au declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că este vorba despre trei kilometri din vechiul dig de larg, suprafaţă care nu fusese reabilitată. Mai mult, dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului fusese programată la sediul CN APMC, pe data de 21 februarie.
 
De asemenea, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Reparaţii dig de larg de sud din Portul Midia“, propus a fi amplasat în oraşul Năvodari, zona bazinului portuar Midia, digul de sud. Decizia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa poate consta în emiterea sau respingerea acordului de mediu. Raportul poate fi consultat la sediul autorităţii competente, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, din municipiul Constanţa, strada Unirii nr. 23, dar şi la sediul CN APMC. Mai mult, dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului a proiectului „Reparaţii dig de larg de sud din Portul Midia“, propus a fi amplasat în oraşul Năvodari, zona bazinului portuar Midia, digul de sud, va avea loc pe data de 16 martie, ora 16.00, pe strada Uzinei nr. 1 din Năvodari. Publicul interesat poate transmite în scris comentarii, opinii şi observaţii privind documentele menţionate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa.

Citeşte şi: 

Dezbatere publică pentru reabilitarea digului de sud din Portul Midia 

Dezbatere publică pentru reabilitarea digului de larg din Portul Constanţa. Ce spun reprezentanţii CN APMC SA

Ti-a placut articolul?

Comentarii