Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum să porţi adidaşi la modă cu diferite ţinute?

ro

25 Feb, 2022 13:31 2815 Marime text


Încălţămintea sport reprezintă cea mai bună alegere atunci când vrei să te simţi confortabil şi să te mişti cu uşurinţă, în acelaşi timp oferindu-ţi un aer plin de farmec şi relaxare. Specificul comod şi relaxat, combinat cu un design interesant, face din perechea de adidaşi alegerea ideală atunci când vrei să fii originală şi să te simţi atrăgătoare.

Farmecul combinaţiilor îndrăzneţe

Încălţămintea sportivă a depăşit  graniţa care delimita strict tendinţele vestimentare sobre şi clasice, de cele relaxate şi comode. Astfel, o pereche de pantofi sport damă se va dovedi alegerea perfectă chiar şi atunci când vrei să obţii o ţinută sofisticată şi plină de stil. Poţi puncta discret o vestimentaţie, alegând să porţi o fustă lungă şi largă cu o pereche de sneakers colorată şi accesorizată cu şireturi îndrăzneţe, obţinând astfel ţinuta perfectă atunci când vrei să ieşi cu prietenii la un film. Nu ezita să alegi adidaşii, nici atunci când mergi în club, combinându-i cu o fustă scurtă şi un pulover asimetric sau purtându-i cu o fustă strâmtă midi. Încălţămintea sport nu exclude nici ţinutele office. O pereche de pantaloni strâmţi poate fi purtată cu un sacou, cărora li se va adăuga cu succes o pereche de teneşi în culori neutre. Evident, atunci când petreci timp în aer liber, plimbându-te relaxată pe aleile unui parc, vei combina cu succes o pereche de pantaloni leggings, un hanorac larg şi o pereche de adidaşi cu talpă înaltă, plini de culoare şi stil. 

Cămaşa potrivită atât vara, cât şi iarna

Cămaşa reprezintă o piesă vestimentară extrem de versatilă, putând fi inclusă în ţinute variate, pline de farmec şi stil. Croiala specifică oferă un aer relaxat, în acelaşi timp sofisticat şi interesant. Făcând parte dintr-o ţinută sport, cămăşile pot fi purtate cu pantaloni lejeri, cărora li se adaugă o vestă sport, ideală atunci când vrei să te simţi liber şi relaxat, purtând  adidaşii potriviţi. Nu ezita să adopţi combinaţia îndrăzneaţă dintre o cămaşă şi adidaşii albi, fiind varianta care nu va da greş nici măcar atunci când mergi la birou. Purtate cu o pereche de pantaloni clasici sau cu blugi, aceastea vor conferi un aer aparte ţinutei tale, adăugând pe deasupra o pelerină călduroasă sau un bolero plin de stil. 

Pentru momentele în care preferi multă culoare şi un ton vesel, adoptă cămăşi şi bluziţe cu imprimeuri puternice, cu un design original punctat de modele complexe şi elaborate. Combină-le cu fuste largi sau pantaloni trei sferturi şi adăugă-le o pereche de adidaşi sau teneşi.  Cămăşile lungi şi largi, accesorizate cu centuri şi bijuterii masive, purtate cu o pereche de colanţi sau cu o fustă scurtă şi strâmtă, vor realiza ţinuta ideală pentru o sesiune relaxată de cumpărături, fără a ezita să îi adaugi o pereche modernă şi îndrăzneaţă de sneakers coloraţi.
Accesând https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/bluze-subtiri-si-camasi  ai posibilitatea de a alege modelul de cămaşă sau bluziţă potrivit preferinţelor tale în materie de modă, fie că pregăteşti o ţinută de zi, fie că eşti pregătită să ieşi cu prietenii în club. Astfel, bluzele sau cămăşile se pot constitui în piesa vestimentară principală care va da tonul general al unei ţinute, indiferent de context sau de anotimp. Imprimeurile colorate, formele geometrice, imprimeurile foto, croielile permisive şi lungimile variate, fac din cămaşă una dintre cele mai simple modalităţi prin care îţi vei personaliza outfit-ul.

Sursa foto: pexels.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii