Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se curăță o pereche de adidas Superstars

ro

16 Apr, 2021 19:26 3058 Marime text

 
Este o senzație atât de plăcută atunci când încălțați o nouă pereche de adidași. Mirosul proaspăt și noua atingere a pantofilor sunt atât de promițătoare. Dar odată ce îi purtați pe stradă, petele și murdăria tind să agraveze impresia și să distrugă visele.
 
Deci, cum să vă mențineți noua pereche de adidas Superstar în cele mai bune condiții?
 
În timp ce pielea naturală (sau pielea artificială) poate fi un material fantastic pentru adidași pentru bărbați, uneori curățarea sa poate fi o durere de cap. Pielea se pătează foarte ușor și este, de asemenea, incredibil de sensibilă la abraziuni de orice fel, care pot deforma patina naturală a materialului. Consultați acest articol pas cu pas pentru a afla câteva sfaturi și trucuri specifice pentru curățarea adiașilor din piele.
 
De la lansarea sa în 1969,  Adidas Superstar a devenit o siluetă iconică în cultura adidașilor. Popularizat de grupul de hip hop RUN DMC, acest tip de adidas a văzut numeroase reiterări și colaborări. Adidas Superstar a devenit de-a lungul anilor un pantof extrem de popular în întreaga lume și un element de bază în modă.
 
În continuare, vă vom arăta cel mai bun mod de a îi curăța și proteja. Iată tot ce veți avea nevoie pentru ca Superstarurile dvs. să pară din nou noi. Veți avea nevoie de un produs de curățare, o perie moale, un recipient cu apă, prosop din microfibră, șervețele umede pentru adidași, protecție împotriva mirosurilor și un produs de îngrijire a pielii.

Pasul 1

Îndepărtați șireturile și frecați ușor în jurul adidasului pentru a îndepărta orice murdărie liberă cu o perie uscată. De asemenea, puteți atinge adidașii cu mâna pentru a scăpa de orice exces de murdărie. Acest lucru se face pentru a evita împrăștierea murdăriei la curățare.

Pasul 2

Odată ce excesul de murdărie a fost îndepărtat, puteți apuca un șervețel umed pentru a face față oricăror pete și urme de suprafață. Acest lucru va pregăti adidasul pentru curățarea profundă.

Pasul 3

Aplicați un strat generos de produs de curățare în jurul adidasului, concentrându-se pe acele zone murdare. Scufundați peria într-un recipient cu apă pentru a-i uda perii. Frecați partea superioară a pantofului într-o mișcare circulară până când începe să se formeze o spumă și murdăria se ridică. Nu veți zgâria pielea dacă folosiți o perie moale, așa că nu vă faceți griji cu privire la asta. Clătiți peria și aplicați din nou produs de curățare, atunci când este necesar, acordând atenție locurilor greu accesibile.
 
Mergeți în jos la tălpile intermediare din cauciuc și zona degetelor de la picioare ale Superstarurilor și, în cele din urmă, abordați tălpile inferioare. Va trebui să aplicați mai multă presiune pe talpă, pentru a scăpa de murdăria aceea încăpățânată.
 
După ce v-ați curățat adidașii, folosiți un prosop din microfibra pentru a-i usca parțial și puneți-i deoparte să se usuce.

Pasul 4

Acum că Superstarurile sunt curate și uscate, vă puteți îndrepta atenția asupra șireturilor. Țineți șireturile în mână, pulverizați o cantitate generoasă de produs de curățare pe ele și apoi frecați șireturile în mâinile dvs. Scufundați-le în apă și continuați să le frecați împreună. Continuați acest proces până când șireturile dvs. sunt bine saturate și încep să pară curate. Apoi, le puteți scoate din apă, clăti și lăsați să se usuce peste noapte cu adidașii.

Pasul 5

Când adidașii și șireturile sunt uscate, nu uitați să adăugați un produs de protecție împotriva mirosului și unul de îngrijire a pielii.
 
Protectorul împotriva mirosurilor va lupta împotriva bacteriilor și mirosurilor nedorite și va menține Superstarurile în stare proaspătă. Dacă tălpile interioare sunt detașabile, scoateți-le și pulverizați tălpile interioare și interiorul pantofului.
 
În cele din urmă, protejați-vă adidașii de murdărie, pete și raze UV ​​dăunătoare cu ajutorul unui produs de îngrijire pentru piele. Acest lucru vă va păstra adidașii din piele mai noi, pentru mai mult timp. Aplicați produsul pe un prosop din microfibră, masați ușor pielea și lăsați-o să se usuce la aer.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii