Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corpul de Control, trimis la Biblioteca Națională în urma dezastrului lăsat după o petrecere de Revelion

ro

05 Jan, 2020 09:47 2391 Marime text

Corpul de Control al ministrului Culturii va verifica luni dimineaţă dacă au fost respectate "toate procedurile legale" pentru organizarea petrecerii de Revelion la Biblioteca Naţională a României.

"Corpul de Control al ministrului va verifica luni, la prima oră, dacă au fost respectate toate procedurile legale privind organizarea unui astfel de eveniment", informează Ministerul Culturii într-un punct de vedere transmis AGERPRES.

Potrivit reprezentanţilor ministerului, va fi verificat şi modul în care "au fost preluate acele imagini din sistemul de supraveghere video intern al instituţiei, pentru că acolo nu are acces oricine".

Managerul Bibliotecii Naţionale a României, Carmen Mihaiu, a declarat sâmbătă seară, pentru AGERPRES, că petrecerea organizată în noaptea de 31 decembrie, în sala Atrium, nu a deranjat "în niciun fel" activitatea de bază a instituţiei pe care o conduce şi a fost organizată cu respectarea tuturor măsurilor de securitate.

Carmen Mihaiu a spus că filmarea care a apărut în spaţiul public "a fost făcută după eveniment, în timp ce se făcea curăţenie". "Este o filmare care a venit din interior, din dispecerat, nu a fost pusă de vreun participant nemulţumit", a afirmat ea.

Sursă foto: umpcultura.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii