Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corpul de control al ministrului Marcel Vela, verificări la Poliția Capitalei

ro

18 Aug, 2020 18:59 1244 Marime text
  • Corpul de control al ministrului Marcel Vela face verificări la Poliția Capitalei, a anunțat Monica Dajbog, purtător de cuvânt în Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Controlul vine în contextul în care șeful Serviciului Grupări Infracţionale Violente, Andrei Marius, a declarat la un post de televiziune că ofiţeri ar fi fost presaţi să renunţe la unele anchete, iar clanurile din Capitală ar avea oameni infiltraţi în politică şi Poliţie.

"Ca urmare a faptului că în ultimele zile, în spațiul public, au fost semnalate situații de polițiști sau chiar polițiști acuzați că nu și-au făcut datoria sau chiar că au pactizat cu cei certați cu legea vreau să precizez că la nivelul Ministerului Afacerilor Interne nu sunt tolerate astfel de situații, noi fiind primii interesați să nu existe niciun fel de suspiciune cu privire la profesionalismul și corectitudinea MAI. De altfel, săptamana trecută, ministrul Marcel Vela a anunțat că a fost mărită capacitatea de a face teste de integritate în Ministerul Afacerilor Interne astfel încât să depistăm din timp orice abatere", a declarat comisarul-șef de poliție Monica Gajbog.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii