Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control dispus de ANP, după ce a primit o sesizare privind o agresiune asupra unui poliţist de la Penitenciarul Baia Mare

ro

07 Jul, 2022 21:02 1219 Marime text
Control, foto: Pexels
Având în vedere aspectele semnalate cu privire la posibila agresiune exercitată asupra unui polițist de penitenciare din cadrul Penitenciarului Baia Mare, Administrația Națională a Penitenciarelor (A.N.P.) aduce la cunoștința opiniei publice următoarele elemente de interes:
 

La nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor a fost înregistrată pe circuit de soluționare o sesizare în care este semnalat un act de agresiune asupra unui polițist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Baia-Mare.


În acest sens, în vederea verificării aspectelor reclamate, conducerea A.N.P. a dispus cu celeritate efectuarea unui control inopinat de către o echipă multidisciplinară de specialiști, începând cu data de 05.07.2022, la nivelul acestei unități penitenciare.

 
În funcție de rezultatele verificărilor, conducerea A.N.P. va dispune cu fermitate măsuri în consecință.


A.N.P. este preocupată de menținerea unui climat organizațional optim, sub imperativul respectării prevederilor legale, ale Codului de conduită etică și ale Codului deontologic al personalului din sistemul administrației penitenciare., transmite ANP. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii