Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:06 09 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale RADAR în Delta Dunării! Au fost aplicate sancțiuni

ro

10 Aug, 2020 22:05 1290 Marime text
  •  Cu ajutorul aparatului RADAR din dotare, au fost monitorizate canalul Uzlina, canalul Filat și zona Carasuhat și au fost aplicate 5 sancțiuni pentru nerespectarea vitezei legal
În acest sfârșit de săptămână, inspectorii comisariatelor regionale ale Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării au efectuat o serie de verificări ale respectării prevederilor legale privind regimul special de viteză în perimetrul Rezervației.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, 08.08.2020, cu ajutorul aparatului RADAR din dotare, au fost monitorizate canalul Uzlina, canalul Filat și zona Carasuhat și au fost aplicate 5 sancțiuni pentru nerespectarea vitezei legale precum și 11 sancțiuni pentru nepurtarea vestelor de salvare obligatorii.

Duminică, 09.08.2020 au fost monitorizate canalul Dunavăț și canalul Lipoveni și s-au aplicat 4 sancțiuni pentru depășirea vitezei legale și 9 sancțiuni pentru nepurtarea vestelor de salvare obligatorii.

Având în vedere impactul vizibil al acestor acțiuni de control, de descurajare a amatorilor de viteză într-o arie naturală protejată, ele se vor desfășura zilnic iar zonele de monitorizare vor fi extinse prin achiziționarea mai multor aparate RADAR.

Sursa foto-text: Facebook/ ARBDD
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii