Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul pentru deratizare şi dezinsecţie s-a mai scurtat

ro

16 Jul, 2011 00:05 2495 Marime text
deratizare.jpgPotrivit unor surse din cadrul primăriei, contractul pentru deratizare şi dezinsecţie a rămas tot pe mâna societăţii Allchim Co SA

Dacă, în 2009, municipalitatea concesiona serviciul de dezinsecţie şi deratizare în municipiul Constanţa şi în staţiunea Mamaia pentru o perioadă de nu mai puţin de 25 de ani, acum, consilierii locali au adus modificări contractului.

Astfel, perioada concesiunii va fi egală cu perioada în care se va amortiza cel mai scump mijloc fix al societăţii câştigătoare. Potrivit surselor, termenul de amortizare a celui mai scump mijloc fix al societăţii Allchim Co SA este de 18 ani. Prin urmare, SC Allchim Co SA, care se ocupă de acest serviciu încă din 2004, îl va continua încă 18 ani. Valoarea contractului este de 43.084.626,50 de lei fără TVA. Societatea bucureşteană îi are ca asociaţi pe Cristinel-Dumitru, Ecaterina Ducu, Elena Marinaşi şi pe Oana-Florina Sucată. Despre aceasta din urmă se spune că este fiica generalului Florian-Mihai Sucată, fost şef al corpului de control al SPP. Site-ul www.allchim.ro ne arată că, în portofoliul firmei din Capitală, intră multe obiective constănţene, denumite „principala piaţă a afacerilor": municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, Primăria Mangalia şi Regionala Transport Călători Constanţa. Reprezentanţii societăţii susţin că lucrările de deratizare şi dezinsecţie deja au început. „Lucrările au început când ne-a permis timpul, adică au fost plus 15 grade. Echipele noastre sunt mereu pe teren", a explicat Monica Păun, reprezentanta societăţii SC Allchim Co SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii