Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Mihnea Drumea nu mai este consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului

ro

26 Jun, 2023 20:30 2732 Marime text


În Monitorul Oficial cu nr. 572 din 26 iunie 2023 a fost publicată decizia nr.235 privind eliberarea lui Mihnea Claudiu Drumea din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Eliberarea din funcție s-a făcut în temeiul art. 19, art. 22 alin. (5), art. 29 și al art. 31 lit. c) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Decizia nr. 235 este semnată de prim-ministru Ion-Marcel Ciolacu și iar pentru secretarul general al Guvernului a fost contrasemnată de Adrian Țuțuianu.

La nivelul Cancelariei premierului, Mihnea Drumea a avut atribuții în coordonarea relațiilor de muncă dar și a razboiului din Ucraina, relația cu Republica Moldova și cordoanele solidarității/transporturi. A fost numit consilier de stat de fostul premier liberal, Nicolae Ciucă în luna martie 2022.

Mihnea Drumea mai face parte din Consiliul de Supraveghere ANDIS, unde este administrator neremunerat.  AGA CNAPMC l-a numit 26 mai a.c. pe o perioada de 4 luni administrator provizoriu al Portului Constanța, urmare a  demisiei lui George Sergiu Niculescu din funcția de administrator provizoriu, după ce acesta din urmă a fost numit la conducerea ANRE.

Drumea este profesor universitar doctor și are peste 20 de ani de experiență în învățământul superior  în dreptul muncii și dreptul securității sociale. În plan politic, deține funcția de vicepreședinte al PNL Constanța.

Înainte de a fi cooptat în echipa guvernamentală, Mihnea Drumea a ocupat funcția de decan al Facultății de Științe Juridice și Științe Economice, din cadrul Universității Spiru Haret Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

AGA la CNAPMC Mihnea Drumea, numit în funcția de administrator provizoriu al Portului Constanța






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii