Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AGA la CNAPMC Mihnea Drumea, numit în funcția de administrator provizoriu al Portului Constanța

ro

27 May, 2023 09:57 1498 Marime text

În ședința de ieri a AGA CNAPMC a fost numit pe o perioada de 4 luni administrator provizoriu al Portului Constanța, Mihnea Drumea, consilier la Cancelaria primului-ministru. 

Acesta a fost numit pe o perioadă de 4 luni cu posibilitatea de prelungire de 2 luni.

Mihnea Drumea a declarat pe ZIUA de Constanța că mai face parte din Consiliul de Supraveghere ANDIS, unde este administrator neremunerat. 

La nivelul Cancelariei premierului, Mihnea Drumea are atribuții în coordonarea relațiilor de muncă dar și a razboiului din Ucraina, relația cu Republica Moldova și cordoanele solidarității/transporturi.

Drumea este profesor universitar doctor și are peste 20 de ani de experiență în învățământul superior  în dreptul muncii și dreptul securității sociale.

Înainte de a fi cooptat în echipa guvernamentală, Mihnea Drumea a ocupat funcția de decan al Facultății de Științe Juridice și Științe Economice, din cadrul Universității Spiru Haret Constanța.

Amintim că AGA CNAPMC a luat act ieri și de demisia lui George Sergiu Niculescu din funcția de administrator provizoriu, după ce acesta a fost numit la conducerea ANRE.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii