Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:10 07 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Unde poate fi consultat proiectul pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a cimitirelor musulmane

ro

20 Apr, 2021 12:22 467 Marime text
  • Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 20.04.2021 pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare la sediul Direcției Gestionare Servicii Publice, str. Mihăileanu nr.10 sau pe site-ul oficial la adresa www.primăria-constanța.ro, la secțiunea “De interes public - Transparență decizională”.
În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, se aduce la cunoștință publică proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a cimitirelor musulmane de pe raza municipiului Constanța ;

Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 20.04.2021 pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare:
  • La sediul Direcției Gestionare Servicii Publice, str. Mihăileanu nr.10;
  • Pe site-ul oficial la adresa www.primăria-constanța.ro, la secțiunea “De interes public - Transparență decizională”; 
În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) din Legea nr. 52/2003 republicată, cu modificările și completările ulterioare, privind transparența decizională în administrația publică, până la data de  30.04.2021, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.
 
Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris:
  • Prin poștă, la sediul Direcției Gestionare Servicii Publice, str. Mihăileanu nr.10;
  • Prin email, la adresa E-mail: servicii.publice@primaria-constanta.ro 
Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul privind aprobarea Regulamentului de organizarea și funcționarea a cimitirelor musulmane de pe raza municipiului Constanța.”, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii