Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Tineri, reținuți după ce ar fi sustras 24.000 de lei dintr-o sală de jocuri de noroc

ro

31 Mar, 2021 12:58 1356 Marime text
  • Tineri, cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
 
Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat doi bărbați, de 22, respectiv 17 ani, din județul Constanța, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 5/6 martie a.c., cei doi ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc din Constanța și ar fi sustras 24.000 de lei.


Potrivit IPJ Constanța, la data de 30 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Constanța.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă reținerea pe bază de ordonanță pentru 24 de ore față de bărbatul, de 17 ani, acesta fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, ulterior pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, urmând ca instanța să se pronunțe cu privire la sesizarea Parchetului cu propunere de luarea măsurii preventive față de bărbatul, de 22 de ani, care în acest moment se sustrage cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii