Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Stâlpii de iluminat din Parcul Tăbăcărie, în revizie generală!

ro

20 Jul, 2021 18:45 1614 Marime text
  •  Stâlpii care nu mai pot fi reparați sunt schimbați cu alții noi, astfel încât în Parcul Tăbăcărie iluminatul să fie performant, calitativ și adaptat necesităților de confort și securitate ale constănțenilor.
Echipele Direcției Gestionare Servicii Publice se asigură zilele acestea că toți stâlpii de iluminat din parc funcționează în condiții optime. Gata cu rugina și cu firele atârnate! Mai grav este faptul că, în afară deranjului vizual, aceștia reprezentau un real pericol pentru trecători, mai ales pentru copii și animalele de companie.
 
După mult timp în care aceste probleme au fost ignorate, acum se înlocuiesc lămpile necorespunzătoare, se montează capace acolo unde lipsesc, se refac legăturile electrice, se îndreaptă stâlpii înclinați.
 
Stâlpii care nu mai pot fi reparați sunt schimbați cu alții noi, astfel încât în Parcul Tăbăcărie iluminatul să fie performant, calitativ și adaptat necesităților de confort și securitate ale constănțenilor.
 
În continuare, vă rugăm să manifestați atenție sporită în zonele în care se lucrează! Dacă observați fire neizolate sau alte defecțiuni, semnalați aceste aspecte la numărul de telefon 0241/550055 - Dispecerat Primăria Municipiului Constanța, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii