Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Reținut pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

ro

24 Nov, 2023 16:12 920 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 42 de ani, bănuit de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 
     
La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 42 de ani, bănuit de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Astfel, la data de 23 noiembrie 2023, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 2 Poliție au efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat care conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, autoturismul fiind interceptat pe strada Răsăritului.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, a încheiat sursa ciattă.


Citește și:
Un polițist beat a intrat cu mașina într-un copac! Ce alcoolemie avea în momentul accidentului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii