Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:59 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Restricții de trafic pe strada Industrială, la intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu

ro

20 Nov, 2020 12:01 960 Marime text
  • Se vor efectua lucrări de frezare a carosabilului luni 23 noiembrie si marți 24 noiembrie, pe strada Industrială , la intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța.
  • Criculația autoturismelor va fi restricționată pe câte un sens de mers, în intervalul orar 07:30-15:30, conducătorii fiind rugați sa nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de modernizare a infrastructurii rutiere din zonele  rezidențiale. Luni, 23 noiembrie și marți, 24 noiembrie, se vor executa lucrări de frezare a carosabilului pe strada  Industrială, la intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu. Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va restricționată alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 07:30-15:30.

“Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se reabilitează trama stradală”, informează Primăria Municipiului Constanța.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii