Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:59 05 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Programul lucrărilor edilitare din această săptămână. Unde vor acționa echipele Confort Urban

ro

26 Oct, 2020 14:01 912 Marime text
  • Echipele municipalității montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și recondiționează echipamentele de semaforizare.
Conform graficului de lucru, continuă procesul de modernizare a zonei pietonale în piateța Capitol. În paralel, sunt reabilitate aleile de acces către blocuri pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei. Pe bulevardul 1 Mai Vechi și pe strada Salcâmilor, trotuarele sunt recondiționate cu asfalt.

Pe strada Hatman Luca Arbore, echipele SC Confort Urban SRL vor desfășura lucrări de asfaltare a zonei carosabile. Totodată, se va decoperta carosabilul pe strada Comarnic și pe strada Fântânele, porțiunea cuprinsă între strada Comarnic și strada Meșterul Manole.

Primăria Municipiului Constanța continuă investițiile în infrastructura rutieră din cartierul Compozitorilor. În această săptămână, se va turna stratul de uzură pe strada Clopoțeilor în timp ce pe strada Edmond Deda, terenul este stabilizat prin așternerea stratului de piatră spartă.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța, în Mamaia Nord și pe strada Prelungirea Liliacului, în zona blocului G3.

Echipele municipalității montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și recondiționează echipamentele de semaforizare. De asemenea, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii