Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de Primăria Constanța pentru racordarea la utilități a Sălii Polivalente de pe Badea Cârțan

ro

13 May, 2022 00:00 2339 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța a lansat o licitație publică pentru achiziționare serviciului de proiectare pentru autorizația de construire și proiect tehnic și detalii de execuție, verificarea proiectelor și asistența tehnică pentru obiectivul de investiții „Lucrări pentru racordarea la utilități și lucrări tehnico- edilitare Sală sport Polivalentă 5.000 locuri – zona Badea Cârțan“
  • Valoarea estimată a achiziției este de 253.582,34 lei fără TVA
  • Licitația va avea loc pe 23.05.2022
 

 
Primăria Municipiului Constanța a lansat o licitație publică pentru achiziționare serviciului de proiectare pentru autorizația de construire și proiect tehnic și detalii de execuție, verificarea proiectelor și asistența tehnică pentru obiectivul de investiții „Lucrări pentru racordarea la utilități și lucrări tehnico- edilitare Sală sport Polivalentă 5.000 locuri – zona Badea Cârțan“, situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu.

Obiectivul achiziției constă în alimentare și branșament apă, canalizare menajeră, pluvială și sistem de irigare, spații verzi, hidranți exterior.
Alimentarea cu energie electrică și iluminat public se va face prin racordarea construcțiilor noi la rețelele existente în zonă.

Valoarea estimată a achiziției este de 253.582,34 lei fără TVA.

Banii provin bugetul local. Licitația va avea loc pe 23.05.2022. Ofertele se vor transmise în SEAP până la data de 22.05.2022.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Lucrările la Sala Polivalentă din Constanța sunt realizate în proporție de 30%

Cerere de oprire a lucrărilor la Sala Polivalentă din Constanța. Verdictul judecătorilor Continuă lucrările la Sala Polivalentă din Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii