Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:03 28 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Lucrări edilitare în cartierul Km 4-5. Trotuare recondiționate

ro

23 Dec, 2021 15:53 913 Marime text


Primăria Constanța informează faptul că a avut loc o „revitalizare urbană” a cartierului KM 4-5. Astfel, infrastructura rutieră a fost asfaltată pe o suprafață de peste 10.000 mp, iar cea pietonală pe o suprafață de aproximativ 3.000 mp.


Trotuarele au fost reamenajate prin montarea a 1.300 ml de bordură. Totodată, zonele cu spațiu verde au fost reamenajate.


S-au recondiționat trotuarele și carosabilul pe strada Liliacului, tronsonul delimitat de strada Progresului și strada Pandurului, pe strada Progresului, între strada Meșterul Manole și strada Liliacului, pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, porțiunea cuprinsă între strada Liliacului și strada Meșterul Manole și pe strada Narciselor, între strada Progresului și strada Sergent Nicolae Grindeanu.


Prin implementarea proiectului de reconfigurare urbană au fost create 273 de noi locuri de parcare.


Pe strada Liliacului au fost amenajate 105 de locuri de parcare în spic și în alveolele nou-înființate. 25 de noi locuri de parcare sunt disponibile pe strada Meșterul Manole iar locuitorii din zonă vor beneficia de alte 58 de noi locuri de parcare pe strada Narciselor.


Pe strada Progresului, la intersecția cu strada Arcului, spațiul urban a fost reorganizat fiind amenajate 85 de spații pentru parcarea autovehiculelor.

 

„Amintim faptul că pentru rezervarea unui loc de parcare, este disponibilă platforma online https://parcari.primaria-constanta.ro. De asemenea, locuitorii din zonă pot trimite documentația necesară la Serviciul Siguranța Circulației Urbane și Parcări situat pe strada Ștefan Mihăileanu, nr. 10.

Actele necesare pentru rezervarea unui loc de parcare sunt disponibile pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, secțiunea De interes public/Formulare tip: http://primaria-constanta.ro/primarie/relatii-cu-publicul/acte-necesare-pentru-diferite-tipuri-de-solicitari”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii