Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:19 26 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acord de mediu pentru racordarea la utilități a Sălii Polivalente de pe Badea Cârțan

ro

27 Feb, 2023 12:22 745 Marime text


UAT Municipiul Constanța,  titular al proiectului: „Lucrări pentru racordarea la utilități și lucrări tehnico-edilitare, inclusiv proiectare aferente obiectivului de investiții ”Sală Sport Polivalentă 5000 locuri – zona Badea Cârțan”, propus a fi amplasat în Municipiul Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, nr. 254, Județul Constanța, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII  IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI pentru proiectul: „Lucrări pentru racordarea la utilități și lucrări tehnico-edilitare, inclusiv proiectare aferente obiectivului de investiții ”Sală Sport Polivalentă 5000 locuri – zona Badea Cârțan”, propus a fi amplasat în Municipiul Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, nr. 254, Județul Constanța.  

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, Județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09,00-13,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.  

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Constanța.  
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii