Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Poliţia a derulat operaţiunea de verificare a operatorilor piscicoli, Fishery 2

ro

06 Nov, 2020 14:58 1187 Marime text
  • Astfel, forțele de ordine au efectuat 33 de controale pe linia transportului, provenienței, prelucrării și valorificării peștelui, precum și pe linia pescuitului în apele continentale.
În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Ordine Publică și reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor , au desfășurat o acțiune de verificare a operațiunilor cu produse piscicole.

Astfel, forțele de ordine au efectuat 33 de controale pe linia transportului, provenienței, prelucrării și valorificării peștelui, precum și pe linia pescuitului în apele continentale.

De asemenea, au fost verificate 57 de mijloace de transport, dintre care 31 de ambarcațiuni.

În urma activităților, au fost constatate 16 infracțiuni, toate prevăzute de O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura. De asemenea, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, dintre care 4 prevăzute de O.U.G. nr. 23/2008, în valoare de 18.285 de lei.

Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, 247,5 kilograme de pește, 3 plase monofilament, precum și alte unelte de pescuit, dar și 3 ambarcațiuni și 1 motor de ambarcațiune.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii