Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Intervenție de urgență a salvatorilor. Persoană în pericol de înec în lacul Tăbăcărie (video)

ro

29 May, 2020 20:40 5063 Marime text
  • Salvatorii intervin de urgență în Constanța.
  • Au fost solicitați pentru a salva o persoană în pericol de înec în lacul Tăbăcărie în dreptul Parcului Piticilor.

În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în municipiul Constanța.

Din primele informații, este vorba despre o persoană (bărbat) în pericol de înec în lacul Tăbăcărie în dreptul Parcului Piticilor.

La fața locului  au intervenit 3 paramedici de pe ambulanta Smurd B. Acestia l-au scos pe bărbat și au început protocolul de resuscitare.  În sprijin, se află și o ambulanță SAJ. Ar fi vorba despre un bărbat în jur de 60 de ani.

Este resuscitat de paramedici si medicul de pe ambulanța SAJ. Victima a fost preluată de echipajul SAJ, cu puls, transportat la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.
 
SAJ Constanța a transmis că este vorba despre un pacient, victima unui accident de submersie, căruia i se aplică protocol de resuscitare. Echipaj Smurd B și echipaj Saj C2 se află la fața locului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu a vorbit despre incident spunând că din primele informații ar fi vorba despre un accident.




Sursa foto-video: ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii