Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Avarie la intersecția străzii Ciprian Porumbescu cu bulevardul Mamaia. Apa, oprită, iar traficul restricționat

ro

24 Oct, 2020 10:00 1838 Marime text
  • În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Pentru înlocuirea unui tronson de 4 metri din conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de la intersecția străzii Ciprian Porumbescu cu bulevardul Mamaia, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe strada Ciprian Porumbescu, porțiunea delimitată de strada Chiliei și bulevardul Mamaia, astăzi, 24 octombrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

De asemenea, pentru executarea lucrărilor se va impune întreruperea furnizării apei în intervalul de timp menționat, către consumatorii de pe strada Ciprian Porumbescu, tronsonul delimitat de strada Chiliei și bulevardul Mamaia, precum și celor de pe străzile adiacente.

Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât și abonaților afectați de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, se arată într-un comunicat al RAJA Constanța, se arată într-un comunicat al RAJA.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii