Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:28 28 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Al treilea weekend cu „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, la final

ro

24 Aug, 2021 11:33 752 Marime text
  • Intrarea este liberă.
Cel de-al treilea weekend al festivalului „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, organizat în perioada 6-29 august, în Parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru, a ajuns la final.
 
Vineri, 20 august, publicul a urmărit povestea lui Ivan, personajul din piesa cu același nume a lui Javier de Dios, pusă în scenă de Antonella Cornici. Un spectacol dur și sensibil în același timp, nerecomandat celor sub 16 ani, avându-i în distribuție pe Răzvan Conţu, Doru Aftanasiu, Alexandra Diaconiţa, Vasilica Bălăiţă și Silvia Cămănaru.
 
Sâmbătă, 21 august și duminică, 22 august, pe scena Amfiteatrului din Parcul Tăbăcărie, atmosfera a fost întreținută de Teatrul Roșu din București, cu două super comedii, ambele regizate de Marius Gîlea.
 
Dacă sâmbătă, publicul a aflat, printre lacrimi de râs, ce înseamnă o „Viață conjugală (a)normală” (distribuție Maria Radu și Marius Gîlea), duminică, acesta a urmărit comedia „Soț de vânzare”, rolurile celor trei personaje implicate în „tranzacție” fiind interpretate de Ana Odagiu, Maria Radu și Marius Gîlea.
 
Cea de-a III-a ediție a festivalului „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin” va continua, cu ultimele „reprezentații”, în acest weekend. În program, muzică și teatru.
 
Intrarea este liberă.
 
Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, care se desfășoară în perioada 6-29 august, este un proiect organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA în parteneriat cu Facultatea de Arte, Universitatea Ovidius din Constanța și Uniunea Teatrală din România (UNITER), cu finanțarea Primăriei Municipiului Constanța.

Acesta este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 146224/23.07.2020.

Valoarea totală a proiectului este de 280.000 lei.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii