Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:31 11 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța A fost finalizată prima etapă de reabilitare a carosabilului, pe bulevardul Tomis

ro

06 Jul, 2020 11:32 727 Marime text
  • A fost finalizată prima etapă de reabilitare a carosabilului pe tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Nicolae Iorga a bulevardului Tomis.

Zona carosabilă a fost îmbrăcată în binder. În cursul săptămânii trecute, echipele SC Confort Urban SRL au intervenit cu utilaje pentru
turnarea primului strat de asfalt pe benzile de circulație situate lângă axul drumului. Procesul de modernizare a carosabilului va continua în această săptămână, când se va așterne cel de-al doilea strat de asfalt.

Se va utiliza o mixtură asfaltică stabilizată cu fibre, specifică infrastructurii rutiere cu trafic intens.

Lucrările de asfaltare se vor desfășura miercuri, 08 iulie, joi, 09 iulie și vineri, 10 iulie, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 19:00 - 05:00.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări, transmite Primăria.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii