Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul de Administrație al RAEDPP, în ședință azi. Despre ce se va discuta (DOCUMENTE)

ro

12 Apr, 2023 10:03 1445 Marime text
Consiliul de Adminsitrație al fostului RAEDPP, în prezent Administrația Fondului Imobiliar SRL  urmează să se reuneasca în ședință azi, 12 aprilie. 

În secțiunea Documente a materialului puteți consulta ordinea de zi a ședinței. 

Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi, 12 aprilie 2023, de la ora 11.00, a Consiliului de Administrație al Administrației Fondului Imobiliar SRL (fosta RAEDPP) Constanța se află inclusiv referate privind închirierea unor spații aparținând AFI către societăți private.

Astfel, compania Tasian Product 2001 din Constanța urmează să perfecteze cu Administrația Fondului Imobiliar SRL contractul pentru închirierea spațiului comercial nr. 8 din Complextul Comercial Tomis III – AMEA II (zona A).

Contractul anterior va ajunge la termen la data de 30 aprilie 2023, valoarea chiriei fiind de 200 de euro pe lună.

Despre Tasian Product 2001 SRL

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la zi, societatea Tasian Product 2001 a fost înființată în 2001, are sediul social în Lazu, comuna Agigea, pe strada Eremia Grigorescu nr. 27, iar obiectul principal de activitate este reprezentat de fabricarea altor băuturi nedistilate, obținute prin fermentare.

Asociat unic și administrator este Tănase Ghiță, iar societatea are puncte de lucru în Năvodari și Tomis III – Constanța – la adresa unde urmează să se discute închirierea spațiului de la AFI SRL.

În 2021, societatea a declarat trei angajați, profit peste 55.000 de lei și cifra de afaceri aproape 540.000 de lei, singura valoare în creștere față de anul precedent fiind profitul, celelalte două fiind în ușoară scădere.

Potrivit Confidas.ro, consultată la zi, firma nu figurează cu contracte publice.

Tot pe ordinea de zi a ședinței CA AFI SRL de astăzi se află și punctul vizând lucrările de reamenajare a Pieței Agroalimentare Pescăruș, în documente arătându-se că prin Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție, societatea Reload Architecture din București a propus două variante de lucrări, una cu o valoare totală de 3.975.943,07 lei inclusiv TVA, iar cea de-a doua cu o valoare de 7.499.946,07 lei inclusiv TVA.

Despre Reload Architecture SRL

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la zi, firma Reload Architecture SRL a fost înființată în anul 2017, are sediul social în București, Sectorul 1, strada Drumul Opalului, nr. 1-43 și se ocupă în principal de activități de arhitectură.

Asociat unic este Radu Nicolae Antonescu, firma fiind administrată de Ana Elena Antonescu.

În 2021, societatea a declarat 0 angajați, profit de peste 21.000 de lei și cifra de afaceri peste 67.000 de lei, ultima valoare fiind singura în creștere față de anul precedent, în rest înregistrându-se scăderi.

Închirieri în Bazarul Eliberării
 
Pentru Bazarul Eliberării, spațiile 12+13 și, respectiv, 35, s-a stabilit că nu se impune modificarea chiriei lunare stabilite prin contract (74,92 euro pe lună cu TVA pentru sp. 12+13, respectiv 33,62 euro pe lună cu TVA spațiul 35).
 
Spațțile 12+13 sunt închiriate de agent economic Toncean A. Filis PFA, reprezentată de Toncean Filis, iar spațiul 35 este închiriat de Bondarenco Carmen PFA, reprezentată de Bondarenco Carmen.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta propunerile pentru ședința CA AFI SRL privind cele două spații.
 
Despre Toncean A. Filis PFA
 
Potrivit Confidas.ro, Toncean A. Filis PFA a fost înființat în 2013 și are sediul declarat în Constanța, strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, nr. 25, având ca obiect de activitate comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
 
PFA-ul este deținut de Filis Toncean și are un punct de lucru la spațiul din strada Eliberării.
 
Despre Bondarenco Carmen PFA
 
Potrivit Confidas.ro, Bondarenco Carmen PFA a fost înființat în 2009 și are sediul în Constanța, strada Abrud, nr. 28, obiectul de activitate fiind comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
 
PFA-ul este deținut de Carmen Bondarenco.

Componența CA AFI SRL

Componența CA al Administrației Fondului Imobiliar SRL este următoarea: Președinte – Alexandru-Marius Timofte, Membru – Stere Hira, Membru – Ionel Damian, Membru – Filip Cristina Mădălina, Membru – Marioara Nițu. 

Amimtim că, procurorii se află în aceastî dimineață, într-o acțiune, la sediul fostei Regii Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat, în prezent Administrația Fondului Imobiliar Constanța, pe bulevardul Tomis, din municipiu, unde se află casieria.

Conform unor surse bine informate se efectuează cercetări specifice într-un dosar penal.

 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii