Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegii polițistului local, din Pitești, decedat zilele trecute, vor păstra un moment de reculegere în memoria lui

ro

21 Nov, 2023 21:01 831 Marime text

Sursa foto: Pixabay



 
  • Mâine, 22.11.2023, la ora 12, toți polițiștii locali vor păstra un moment de reculegere în memoria colegului lor ucis de la Poliția Locală Pitești.
Menționăm că acesta a fost lovit de un tânăr, după ce l-a avertizat că nu are voie să bea pe stradă. Cu toate că a fost internat în spital și a fost supus unor intervenţii chirurgicale, polițistul local a murit însă, duminică, 19 noiembrie, după ce a stat două săptămâni în comă.

„Din păcate decesul acestuia se înscrie într-un șir mai lung de astfel de evenimente nefericite care s-au abătut asupra acestei categorii profesionale. Astfel aceștia au fost și sunt supuși în continuare agresivității unor indivizi certați cu legea, situații care în final, din păcate, duc și la astfel de situații tragice”, se arată într-un comunicat al Sindicatului Național „Merlin”.

„Toate acestea poate nu s-ar întâmpla dacă angajații unităților de Poliție Locală ar fi mai bine protejați prin lege și ar beneficia de drepturile prevăzute pentru ei și neacordate. De asemenea lucrurile ar arăta mai bine și dacă aceștia nu ar face obiectul unor campanii de discreditare agresive duse de către anumite persoane și grupuri interesate”, mai transmite comunicatul.

 
Reamintim că, la începutul lunii noiembrie, C.S. în vârstă de 55 de ani, poliţist local la Ordine Publică din 2007, a surprins, în timp ce patrula în zona centrală, un tânăr care a spart o sticlă de bere pe stradă. Poliţistul i-a atras atenţia asupra comportamentului - act de vandalism în spaţiul public. Cu agresivitate, bărbatul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moşoaia, l-a lovit în zona feţei, prin surprindere. În urma loviturii, poliţistul local a căzut şi a fost izbit cu capul de asfalt, rămânând inconştient.

Citește și
Poliţist local din Piteşti, în stare foarte gravă, după ce a fost lovit de un tânăr!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii