Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:28 24 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulaţia trenurilor a revenit la normal pe toate magistralele feroviare

ro

06 Feb, 2020 17:10 736 Marime text
Liniile de cale ferată afectate de vremea nefavorabilă, în cursul nopții, au fost redeschise circulației fără restricții sau măsuri operaționale, iar de la ora 16.00 pe toate intervalele feroviare se circulă în condiții normale de iarnă.

Echipele de intervenție din cadrul Regionalei CF Timișoara, Iași și Brașov au finalizat toate operațiunile desfășurate pe distanțele Topolovăț - Recaș, Nădejdea - Lunca de Mijloc - Livezi Ciuc și Silhoasa - Larion - Grădinița – Coșna, unde au acționat permanent încă din cursul nopții pentru eliberarea liniilor de cale ferată de arborii prăbușiți de pe versanți, remedierea deranjamentelor la liniile de contact și înlocuirea elementelor avariate.

La această oră toate magistralele feroviare sunt operaționale, nu există trenuri blocate, iar trenurile circulă în condiții normale de trafic pentru această perioadă.

Dispecerate CFR SA vor menține în continuare legătură cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar și vor transmite permanent informații despre condițiile meteo și de trafic înregistrate pe fiecare regională de cale ferată.

CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, va lua în continuare toate măsurile necesare pentru ca traficul feroviar să se desfășoare în condiţii de siguranţă.Sursa captura: Facebook/ CFR Infrastructură 

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii