Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:32 29 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulația pe strada Dumitru Marinescu din Constanța, revine pe două sensuri de mers (galerie foto)

ro

12 Nov, 2019 10:47 1058 Marime text

Circulația pe strada Dumitru Marinescu, restricționată în urmă cu câteva săptămâni pe un singur sens de mers, revine cum a fost, pe două sensuri de mers, pe sectorul de drum cuprins între strada Eliberării și strada Ion Roată.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, după o întâlnire cu agenții economici din zonă:

“Vom aplica mai multe măsuri. Vom pune stâlpișori la toate blocurile, indicatoare către parcări și indicatoare cu oprirea interzisă cu excepția rampelor pentru aprovizionare. Până când se va regla circulația aici, Poliția Locală va trimite un echipaj pentru fluidizare. Nu este normal ca oamenii să meargă pe stradă pentru că nu au trotuare pe care să circule.”

 Începând de astăzi, Confort Urban va demara operațiunea de montare a stâlpișorilor pe sectorul de trotuare în dreptul blocurilor din această zonă, astfel încât să crească gradul de siguranță pentru pietoni și montarea indicatoarelor de oprire interzisă cu panou adițional cu ridicarea mașinilor.

 Reamintim faptul că în acest cartier au fost amenajate anul acesta mai multe parcări cu sute de locuri, astfel încât rezidenții să poată parca civilizat și să nu mai urce autoturismele pe trotuar.

 Primăria Municipiului Constanța informează că se analizează posibilitatea ca revenirea la dublu sens de mers pe strada Dumitru Marinescu să se facă și pe sectorul cuprins între strada Ion Roată și strada Fulgerului.

 Rugăm conducătorii auto să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia semnalizării rutiere amplasată în zonele respective.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristi 12 Nov, 2019 20:00 Nu ati amenajat suficiente locuri de parcare pentru a putea parca civilizat domnule primar. Nu imi face placere sa las masina pe trotuar. Daca as avea loc de parcare amenajat, as parca acolo
  • Valentin 12 Nov, 2019 12:16 De ce nu se schimbă sensul și pe strada cutezătorilor sau prieteniei sa se facă sens unic invers sa se și poată ieși din cartier.