Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este la plaja in Brazilia?

ro

27 Dec, 2008 07:37 1491 Marime text
Preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi soţia sa Carla Bruni-Sarkozy, este răspunsul sigur.

Cei doi petrec sărbătorile de Crăciunul într-un hotel de lux, pe o plajă izolată din Itacare, o localitate situată la 430 de kilometri de capitala de stat Salvador de Bahia, în nord-estul Braziliei, a afirmat presa braziliană, citată de AFP.
Rugată să comenteze informaţia, preşedinţia franceză a spus: „Nu confirmăm nimic... întrucât este vorba de o problemă ce ţine de viaţa privată".
Agenţia locală A Tarde, citată de presa braziliană, a afirmat că Nicolas Sarkozy şi soţia sa Carla Bruni au sosit marţi după-amiază pe aeroportul din Ilheus, în statul Bahia, la bordul unei aeronave Falcon 900, iar ulterior cei doi au fost transportaţi de un elicopter al marinei până la hotelul Txai d'Itacare.
Acest complex hotelier de lux este situat la 15 kilometri de localitatea Itacare, unde trăiesc circa 20.000 de locuitori. Contactat telefonic de AFP, un responsabil din cadrul hotelului a spus: „Nu, nu, ei nu sunt aici, vă rugăm să ne scuzaţi".
Preşedintele Sarkozy a confirmat marţi, fără a dezvălui o locaţie, că va rămâne în vacanţă în Brazilia până la 29 decembrie, împreună cu familia soţiei sale, după încheierea unei vizite oficiale de două zile la Rio de Janeiro. Tatăl biologic al Carlei Bruni este un om de afaceri italian stabilit la Sao Paolo, în sud-estul Braziliei, menţionează AFP.

(AGERPRES)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii