Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este femeia ucisă de maidanezi în timp ce făcea jogging pe malul Lacului Morii. Zeci de mesaje de condoleanţe transmise pe Facebook

ro

22 Jan, 2023 08:53 1700 Marime text
Sursa foto: Alpin Club Pro-Mont Bucuresti Facebook Femeia ucisă de maidanezi în timp ce alerga în jurul Lacului Morii din Bucureşti era pasionată de sporturi montane şi participa la competiţii sportive. Ana Oros făcea parte şi din Alpin Club Pro-Mont București, o asociație care are ca scop promovarea sporturilor montane.

În urmă cu aproximativ un an a fost atacată în acelaşi loc de maidanezi şi a ajuns la spital cu multiple leziuni. 

Ana Oros s-a născut la Baia Mare și locuia în București şi era ambasador Roșia Montana Marathon din ianuarie 2014, când s-a alaturat echipei Pachamama România.

Dragi prieteni! Cu regret vă anunț că iubita noastră colegă Ana Oroș nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorții astăzi a fost mușcată și omorâtă în același loc și de aceiași câini (se pare)…..Vom reveni cu noi amănunte. Sper ca totuși această știre să fie falsă, o colegă și prietenă a asociației noastre deja a plecat către INML la recunoaștere, eu (Robert Mureșan) Președinte al asociației sper să fie doar o știre falsă deși s-au dat câteva telefoane să ne interesăm dacă este adevărat”, a transmis Alpin Club Pro-Mont București, pe Facebook.


„O veste tragica, din pacate Ana Oros Daraban nu a mai reușit sa castige in fata destinului [😪] [😪]
Prea crud destinul acestui om!
Dumnezeu Sa te ierte“ - a precizat Daniel Horhogea pe pagina sa de facebook. 


Zeci de alte mesaje au fost postate de cei care o cunoşteau şi care au fost şocaţi de tragicul eveniment. 

Dumnezeu sa o odihnească,biata de ea [😔] Nu am cunoscut-o, dar părea o fată bună. Au murit prea multi, mult prea multi, din cauză că guvernul nu își face treabă și nu se ocupa de câini.Sper sa vă adunați, toți cei care ați avut pierderi din cauza câinilor comunitari și să dați în judecată organele competente.E cumplit ce se întâmplă în țara asta

Iti doreai sa ajungi la NASA, sa zbori…ai ajuns sus prea repede  [😞]  suflet in lumina! Puteam fi oricare dintre noi care alergam sau ne plimbam pe lacul morii..

Lacul Morii ar trebui redenumit in Lacul Morții  [🙁]  Odihneste-te in pace 

Dumnezeu să o odihnească! Păcat!Ce moarte cruntă .....! Autoritățile nu știu de ce nu iau măsuri!De ce nu le pasă?


Oficial de la Poliţie

Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii