Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:31 01 07 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ONG Mare Nostrum Provocare răsplătită cu premii. Sesiune de jogging și adunat deșeuri

ro

21 May, 2022 19:34 778 Marime text
  • Ce înseamnă plogging? Sună pompos, dar e cât se poate de simplu!
.
.
.Plogging îmbină, de fapt, două activități: #jogging și adunat deșeuri. Acesta este un concept suedez, ce s-a răspândit destul de repede în întreaga lume, preluat de diferiți activiști din domeniul protecției mediului sau organizații non-guvernamentale.

Erik Ahlström a lansat acest concept în capitala Suediei, Stockholm. Acesta a creat site-ul #Plogga pentru a organiza activitatea și a încuraja voluntarii să se implice. În Alicante, Spania, plogging-ul a venit cu numele Plogging Revolution, cu scopul de a promova sportul și grija față de mediu.

În Oakland, California, există un grup care își propune să adune gunoiul din jurul lacului Merritt, în fiecare săptămână.

ONG MARE NOSTRUM te provoacă la plogging, de greenweek!
 

Indiferent că ești la mare, la munte, la câmpie sau în oricare zonă a țării, te poți înscrie la marea PROVOCARE ONG MARE NOSTRUM, de greenweek!

Trebuie să îți dorești doar să ai un mediu mai curat și să îți placă mișcarea. Pe scurt, #plogging, adică a strânge deșeuri în timp ce faci #jogging. Ești și răsplătit cu premii!

 CÂND?

Provocarea are loc între 30 mai-5 iunie. Tu te organizezi cum vrei, singur sau împreună cu prietenii. CE TREBUIE SĂ FACI?

Trimite-ne un filmuleț de maxim 20 de secunde și o poză, în care să vedem cât de creativ este modul tău de a face plogging, în perioada 30 mai-5 iunie. Juriul va alege cele mai creative filmulețe, iar pe 8 iunie, sevor anunța câștigătorii, pentru că se lasă și cu premii!

Detalii despre regulamentul concursului și premii, ÎN CURÂND.Mai multe detalii despre activitatea ONG Mare Nostrum puteți găsi pe pagina oficială de Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Mare Nostrum
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii