Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a moștenit firma Mihaelei Galani? Lista asociaților Black By Gemelli Store SRL, publicată în Monitorul Oficial

ro

31 Mar, 2022 00:00 17428 Marime text
  • Galani Mihaela a decedat la începutul anului 2022
 
Decizie importantă luată în legătură cu firma Black By Gemelli Store SRL. Aceasta a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României.

În urma decesului din data de 03.01.2022, iese din societate şi din funcţia de administrator Galani Mihaela.
 
În baza Certificatului de Moştenitor nr. 7/2022 BNP Raşid Geandan, intră în societate:
– Galani Luminiţa, de cetăţenie română, căruia îi revine 1/4 din masa succesorală (3 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 30 lei),
– Romanov Elena-Loredana, căruia îi revine 3/4 din masa succesorală (7 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 70 lei).
 
În urma succesiunii, capitalul social total este de 100 lei, fiind împărţit într-un număr de 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către asociaţi astfel:
Galani Luminiţa - 3 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 30 lei, participare la profit 5% şi participare la pierderi 5%;
Romanov Elena-Loredana - 7 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 70 lei, participare la profit 95% şi participare la pierderi 95%.
 
Totodată s-a decis numirea în funcţia de administrator a lui Galani Luminiţa şi a lui Romanov Elena-Loredana, pe o perioadă de 60 ani, cu puteri depline, începând cu data prezentei hotărâri. Administratorii îşi exercită puterile împreună sau separat.
 
Pe 3 ianuarie, Mihaela Galani murea subit. Slujba de înmormântare a avut loc pe 5 ianuarie, la Arhiepiscopia Tomisului. S-a stins din viață mult prea devreme, la numai 33 de ani, lăsând în urmă multă durere în inimile apropiaților. Mihaela Galani a absolvit studiile postuniversitare de master în Comunicare și Relații Interculturale în Spațiul European.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Black By Gemelli Store SRL, înființată oficial. Decizia a apărut în Monitorul Oficial, după moartea Mihaelei Galani

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii