Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicii legiști au descoperit cauza morții Mihaelei Galani, reprezentanta Gemelli Shoes. Ce indică raportul IML

ro

05 Jan, 2022 21:20 9449 Marime text


Mihaelei Galani, cea care conducea afacerea cu pantofi croiți manual Gemelli Shoes a decedat luni, 3 ianuarie 2022, în urma unui stop cardio-respirator.

Reprezentanta Gemelli Shoes a fost găsită inconștientă în mașina sa, după ce acuza de stări de rău în ultima perioadă. Ea a fost transportată la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

Tânăra trecuse printr-un transplant renal în Germania și, chiar dacă a făcut tratament după operație, organismul a respins noul organ. Mihaela a ajuns să facă din nou dializă zilnic, iar în 2020 a mers la Paris pentru a se trata.

În ultima perioadă, ea ar fi renunțat la dializă, din cauza programului foarte încărcat pe care-l avea, iar problemele la inimă ar fi fost cauzate de tratamentul pe care îl urma după transplant.

Potrivit impact.ro, raportul IML al Mihaelei Galani indică un blocaj renal (comă ureică). Se pare că rinichiul i-a cedat în timp ce se afla la volan, unde a și fost găsită inconștientă. 

Tânăra constănțeancă a fost condusă astăzi, 5 ianuarie, pe ultimul drum. Slujba de înmormântare s-a desfășurat la Catedrala arhiepiscopală „Sf Apostoli Petru și Pavel“, unde s-au adunat zeci de prieteni și cunoscuți. 

În memoria ei, cunoscuții au realizat un aranjament din flori în forma unui pantof elegant cu toc.  

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus la cimitirul Anadalchioi din municipiul Constanța. 

Sursa foto: Instagram/ Mihaela Galani








 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii