Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Black By Gemelli Store SRL, înființată oficial. Decizia a apărut în Monitorul Oficial, după moartea Mihaelei Galani

ro

11 Jan, 2022 00:00 3229 Marime text
  • Black By Gemelli Store SRL este cea mai nouă firmă oficial înființată de către Mihaela Galani, care s-a stins în acest început de an
 
În Monitorul Oficial al României, pe 6 ianuarie 2022, a fost autorizată constituirea, înmatricularea şi înregistrarea profesionistului Black By Gemelli Store SRL, după ce a fost depusă cererea în luna noiembrie a anului trecut.
 
Sediul social a fost ales în municipiul Constanţa, strada Traian nr. 64, judeţul Constanţa, iar domeniul principal de activitate este reprezentat de fabricarea încălţămintei.
Capitalul social este de 100 lei, total părţi sociale: 10 a câte 10 lei fiecare, iar fondator este Galani Mihaela, cu domiciliul în judeţul Constanţa, care avea și rol de administrator.
 
Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 69 din data de 6 ianuarie 2021. Din nefericire, cu o zi înainte de publicarea deciziei, Mihaela Galani a fost condusă pe ultimul drum.
 
Slujba de înmormântare a avut loc pe 5 ianuarie, la Arhiepiscopia Tomisului. S-a stins din viață mult prea devreme, la numai 33 de ani, lăsând în urmă multă durere în inimile apropiaților. Mihaela Galani avea 33 de ani și a absolvit studiile postuniversitare de master în Comunicare și Relații Interculturale în Spațiul European.
 
 
„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni”, au transmis reprezentanţii magazinului. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Mihaela Galani, reprezentanta companiei Gemelli Shoes, condusă, azi, pe ultimul drum (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii