Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Infotrafic Situația traficului la orele dimineții. Ce zone sunt restricționate

ro

13 Jan, 2024 08:03 704 Marime text




 
  • Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la ora 7.00, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cucirculația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.
 
Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare slabă și se circulă în condiții de iarnă, dar fără a fi impuse restricții de trafic, pe mai multe drumuri din județele Buzău, Iași, Maramureș și Mureș. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire, conform sursei.
 

„Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, A1 Sibiu-Deva și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt reduse”, transmite Infotrafic.

 

„În contextul protestelor transportatorilor și ale fermierilor, pe DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu orașul Voluntari, județul Ilfov, traficul rutier se desfășoară normal pe sensul de mers către Urziceni, iar pe sensul de mers către Capitală este în continuare restricționată banda nr. 1, din cauza autovehiculelor parcate ale protestatarilor”, mai punctează sursa citată.



Citește și
Circulația pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Afumați, blocată de protestul transportatorilor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii