Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul InfoTrafic avertizează Aglomerație pe A2. Măriți distanța în mers!

ro

05 Jun, 2020 19:53 1651 Marime text
•    Autoritățile recomandă folosirea rutelor ocolitoare.
La aceste momente, traficul rutier pe Autostrada Soarelui București – Constanța este intens, spun reprezentanții Centrului InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Autoritățile le recomandă șoferilor mărirea distanței în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Redăm, în continuare, comunicatul oficial al Centrului InfoTrafic:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (19:30), pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța traficul rutier este intens. În zona lucrărilor se circulă în coloană cu viteză redusă de deplasare.
 Reamintim tronsoanele autostrăzii A2 București – Constanța, pe care circulația se desfășoară restricționat, pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la carosabil:
 - km 27 – 36, Cernica, IF – Fundulea, CL;
- km 84+120 m - 91+750 m, Drajna Nouă, CL.
 Recomadăm ca rută alternativă D.N.2 București – Urziceni- D.N.2A Urziceni – Hârșova - Constanța sau D.N.3 București- Fundulea –Lehliu - A2.
 Îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Foto cu rol ilustrativ.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii