Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce pași simpli să faci ca să ai mașina visurilor tale

ro

10 May, 2021 10:35 1005 Marime text

 


Cu o vastă experiență în domeniu, cea mai nouă platformă de leasing auto, leasing247.ro îți oferă o valoare optimă de soluții personalizate de finanțare.

Cu ce se diferențiază leasing247.ro de concurență


Una din prioritățile principale ale acestei platforme de leasing auto este capacitatea de a adapta fiecare pachet oferit pe nevoile exacte ale clienților. Leasing247.ro oferă o varietate de opțiuni de mașini și modalități de finanțare personalizate, ce pot duce la cea mai bună experiență și la cel mai bun randament din punctul de vedere al costurilor.
Da, cu o nouă mașină finanțată prin leasing247.ro vei putea profita la maxim de vacanță sau călătoria de afaceri, în siguranță deplină și maximul de confort.
În plus, platforma inteligentă îți pune la dispoziție posibilitatea de a intra în contact simplu și rapid cu un operator pe live chat, email sau telefon, de a vizualiza mașinile disponibile cu specificațiile aferente, de a beneficia de cele mai bune prețuri, oferte exclusive și reduceri în funcție de nevoile tale.
Orice mașină de vânzare disponibilă pe piață din Romania sau din afară poate fi a ta, atât nouă cât și second hand. Nu trebuie să pui “banii la ciorap”, nu trebuie să faci eforturi uriașe pentru a strânge o sumă de bani mare ca să-ți achiziționezi mașina visurilor. Cu un mic avans sau optiunea de buy back și un contract de leasing auto ce implică plata unor rate lunare, mașina dorită poate fi a ta în cel mai scurt timp. De restul actelor birocratice se ocupă leasing247.ro!
În zilele noastre, leasingul auto este o formă foarte populară de finanțare pentru achiziția de mașini noi și second hand, indiferent că este vorba de persoane fizice sau societăți comerciale. Iar la sfârșitul contractului mașina este a ta.

Care sunt avantajele unui contract de leasing prin leasing247.ro


Cele mai importante beneficii ale acestei alternative la plata integrală a unei mașini, sunt următoarele:
  1. Flux de numerar durabil
Cel mai mare avantaj al leasingului auto este ca plățile sunt repartizate în rate egale pe mai mulți ani, economisind povara unei singure plăți numerar. Acest lucru ajută o companie să mențină un profil de flux de numerar consistent.
  1. Nu există risc de perimare
Procesul de învechire este destul de rapid și riscul ca tehnologia să devină depășită este destul de ridicat în cazul autovehiculelor. La ieșirea din reprezentanță, mașinile noi încep imediat să se devalorizeze. În acest sens, leasingul auto produce beneficii mari și salvează afacerea pe riscul investițiilor cu o infuzie de numerar într-o tehnologie care ar putea deveni, în curând, depășită.
De exemplu, multi clienți preferă să își reînnoiească mașina la fiecare reînnoire a contractului de leasing. Sau chiar în timpul contractului de leasing. Acest lucru permite obținerea beneficiilor noilor tehnologii.
  1. Beneficiu fiscal
Companiile care decid semnarea unui contract de leasing au avantajul că își deduc cheltuielile de leasing și plățile lunare sunt considerate costuri de funcționare ale companiei. Din acest motiv, impozitele pot fi deduse.
  1. O mai bună planificare
Ca regulă generală, cheltuielile cu leasingul auto rămân constante și cresc în concordanță cu inflația. Acest lucru te ajută să planifici cheltuielile și consumul pe termen lung.
În sfărșit, atunci când semnezi un contract de leasing auto, trebuie să evaluezi cu atenție beneficiile și avantajele pe care le poate aduce în viața personală sau în cadrul companiei. Este important să iei în considerare utilitatea mașinii raportate la proiecția economiei personale în următorii ani. Intră acum în contact cu un reprezentant leasing247.ro și obține o ofertă pentru mașina dorită!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii