Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mai construieşte Constantin Chicheanu Primăria Constanţa a dat autorizaţie pentru un bloc de nouă etaje pe bulevardul Lăpuşneanu

ro

17 Apr, 2014 00:00 3263 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a eliberat, pe 28 martie, o autorizaţie de construire pentru Ştefania şi Constantin Chicheanu. Obiectul autorizaţiei este un imobil D+P+9E - locuinţe colective, 47 de unităţi locative. Potrivit autorizaţiei disponibile pe site-ul Primăriei Constanţa, beneficiarul trebuie să respecte avizele Romtelecom SA, Enel Distribuţie Dobrogea SA şi RADET Constanţa. Imobilul este situat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.
Amintim că, în urmă cu un an, pentru acelaşi imobil, Ştefania şi Constantin Chicheanu anunţau publicul interesat asupra „deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată de către Agenţia pentru Protecţia Mediului, că nu este necesară efectuarea impactului asupra mediului“.
Tot în luna martie a acestui an, Primăria Constanţa a eliberat o autorizaţie pentru SC Baby Furniture SLR, reprezentată de Constantin Chicheanu, pentru „amplasare litere volumetrice şi luminoase şi montare panouri publicitare pe faţada imobil existent“, investiţie aparţinând SC Baby Room Furniture SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii