Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au fost luate în Adunarea Generală a Asociaților societății Ava Partner. Un nou asociat cooptat în cadrul firmei

ro

05 Apr, 2018 22:46 1362 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea din data de 1 martie 2018 a adunării generale a asociaţilor S.C. AVA PARTNER - S.R.L.. Potrivit documentului, la ședință au participat cei doi asociați ai societății, Radu Stroescu, cu un aport la capitalul social 95%, și Marouani Khaled, cu un aport la capitalul social 5%.
 
Asociații au decis următoarele:
 
Articolul I
 
Se aprobă cesionarea unui număr de o parte socială de către asociatul MAROUANI KHALED, în calitate de cedent (părţi sociale deţinute la S.C. AVA PARTNER - S.R.L.) către NEPARIDZE MARIAM, cetăţean georgian, în calitate de cesionar, aceasta urmând a deţine un număr de o parte socială, în valoare totală de 10 lei, reprezentând 5% din capitalul social, ca asociat al societăţii.
 
Articolul II
 
Ca urmare a acestei cesiuni, capitalul social al S.C. AVA PARTNER - S.R.L. va fi repartizat asociaţilor, fiind integral subscris şi vărsat de aceştia, după cum urmează:
 
1. STROESCU RADU, aport la capitalul social 95%, reprezentând un număr de 19 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 190 lei, participare la profit 95% şi participare la pierderi 95%;
 
2. NEPARIDZE MARIAM, aport la capitalul social 5%, reprezentănd un număr de 1 (una) părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi 1n valoare totală de 10 lei, participare la profit 5% şi participare la pierderi 5%.
 
Articolul III
 
Prezenta hotărăre va sta la baza modificării şi actualizării actului constitutiv al S.C. AVA PARTNER - S.R.L.
 
Articolul IV
Se împutemiceşte administratorul societăţii STROESCU RADU, pentru a îndeplini toate formalităţile de publicitate şi inregistrare a prezentei hotărâri, prevăzute de Legea 31/1990, la Oficiul Registrului Comerţului Bucureşti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii