Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:13 31 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce conţin pachetele cu rechizite oferite de către Primăria Constanţa

ro

08 Sep, 2020 09:45 1206 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța va distribui și anul acesta rechizite și ghiozdane celor peste 32.000 de preșcolari și elevi de școală primară și gimnaziu din municipiul Constanța.
  • Pentru ca toți părinții să știe exact ce vor primi din partea Primăriei Constanța, vom prezenta, pe rând, conținutul cutiilor, pe categorii de vârstă.
Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, va distribui și anul acesta rechizite și ghiozdane celor peste 32.000 de preșcolari și elevi de școală primară și gimnaziu din municipiul Constanța. Astfel, anul școlar începe fără grija cumpărăturilor pentru părinți și bunici.
 
Pachetele achiziționate conțin ghiozdane de cea mai bună calitate, penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți de colorat și creioane de colorat, truse de geometrie, culegeri și ghiduri de pregătire, cărți de lectură, diferențiate bineînțeles, în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 - IV și V – VIII.
 
Pentru ca toți părinții să știe exact ce vor primi din partea Primăriei Constanța, vom prezenta, pe rând, conținutul cutiilor, pe categorii de vârstă.
 
Copiii de grădiniță vor găsi în cutiile cu personaje din desene animate, ghiozdane pline cu creioane colorate, acuarele, bloc de desen, caiete de lucru și activități dar și cărți de povești, toate imprimate cu personaje celebre din desene animate, diferențiate pe grupe: mică, mijlocie și mare.
 
Mai exact, cutia frumos colorată va conține pentru copiii de grupa mică un rucsac cu bretele ajustabile și imprimat cu personajele din desene animate „Frozen 2“ (fete) și „Cars“ (băieți). De asemenea, vor primi un set de 12 creioane colorate, un bloc de desen  format A4, de 16 file, un set acuarele de 12 culori, cu pensulă, 12 creioane cerate non-toxice de diferite culori, un set tempera – 12 culori, un set de carioci - 12 culori, set lipici solid non-toxic și hârtie glasată, format A4, lucioasă – 10 culori.
 
Pachetul de cărți este format din 6 cărți. Atât pentru fete, cât și pentru băieți au fost pregătite: caiet de lucru – „Matematică. 3 ani“, caiet de lucru „Modele de scriere. 3 ani“, caiet de lucru „Dezvoltarea vorbirii. 3 ani“, caiet de activități „Îmi place la grădiniță. Micul artist“. Fetele vor primi și cărțile de povești „În căutarea lui Dory“ și „Rățușca cea urâtă“, iar băieții „Mașini: Atenție la bucșă“ și Ralph Strică-Tot“.
 

Vom reveni cu pachetele specifice pentru grupa mijlocie, precizează Primăria Municipiului  Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului  Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii