Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:48 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA Constanța organizează simpozionul „Turismul pe litoralul românesc în sezonul 2017”

ro

23 Feb, 2017 14:15 837 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, prin Centrul Enterprise Europe Network, organizează în data de 3 martie, ora 11.00, la Sala de Conferinţe a Pavilionul Expozițional Constanța, simpozionul „Turismul pe litoralul românesc în sezonul 2017”.
 
Tema principală a acestui Simpozion va fi Sezonul turistic estival 2017 pe litoral – probleme de rezolvat, precum și alte subiecte de interes pentru reprezentanții din domeniul turismului.
 
Lucrările simpozionului vor fi deschise de Mircea-Titus Dobre - ministrul Turismului şi sunt aşteptaţi să participe primarii localităţilor de pe litoral, reprezentanții patronatelor hoteliere, ai autorităților locale, manageri din domeniul ospitalităţii precum şi reprezentanții agenţiilor de turism care valorifică oferta litoralului românesc.
 
Evenimentul va avea loc cu ocazia organizării, de către CCINA Constanţa, în perioada 2 – 5 martie, la Pavilionul Expozițional Mamaia, a două manifestări expoziţionale de tradiţie: „Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică Litoral 2017” şi  „Târgul de Mobilă 2017 Totul pentru casă şi familie”. 
  
Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2017 și Târgul de Mobilă 2017, reunesc companii ce pot crea un sistem complet de soluții individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA.
 
CCINA Constanța, în calitate de organizator, aduce unii dintre cei mai mari și importanți producători și importatori de produse profesionale de tip HORECA din România și, de asemenea, din alte țări, într-un mediu ideal pentru aceștia de a-și expune produsele sau de a-și prezenta serviciile.
 
„Menţionăm că aceasta este cea mai importantă manifestare expozițională de profil care se organizează, anual, în ţară, cu excepţia celei de la Romexpo Bucureşti. Participarea firmelor la această întâlnire este gratuită, prin transmiterea confirmării la fax: 0241- 619654 sau pe e-mail: drc@ccina.ro. Pentru detalii suplimentare, firmele se pot adresa la CCINA Constanţa, Direcţia Relaţia cu Membri-Cooperare Internaţională tel. 0241618475”, precizează reprezentanții CCINA Constanța.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii