Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA a decernat Trofeul Creativităţii unei societăţi de mase plastice (galerie foto)

ro

15 Dec, 2010 01:06 1740 Marime text
trofeu_ccina.jpgAnul acesta, Trofeul Creativităţii pentru solicitarea titlurilor de protecţie la OSIM l-a primit o societate din Medgidia, Sterk Plast SRL, care a realizat cel mai mare punctaj, 678 de puncte. De precizat că societatea a transmis către OSIM cele mai multe cereri de înregistrare a desenelor şi modelelor (64 la număr) şi a primit cele mai multe certificate de înregistrare a desenelor şi modelelor.

Trofeul Creativităţii este unicul eveniment din ţară de acest gen şi, de la an la an, se dezvoltă într-un eveniment de importanţă majoră. Aşa a descris coordonatorul centrului OSIM Bucureşti, Florin Popa, cea de-a zecea ediţie a evenimentului desfăşurat ieri la sediul CCINA. Acesta a susţinut că în comparaţie cu ediţia de anul trecut se observă o mobilitate în rândul firmelor care au ales să-şi protejeze creaţiile şi care s-au care s-au aflat în top în ultimii ani. „Prin înregistrarea mărcii la OSIM, o firmă poate să-şi îmbunătăţească poziţia pe piaţă. Se constată în ultima perioadă că principalii furnizori de contrafaceri sunt chinezii şi turcii", a susţinut Popa.

Trofeul Creativităţii 2010 se realizează exclusiv pe baza datelor existente în bazele de date ale OSIM, avându-se în vedere, pentru ediţiile judeţene, actele de protecţie solicitate sau dobândite în perioada 1 ianuarie 2007 - 31 decembrie 2009, de cãtre persoanele juridice române.

În acest an, trofeul a fost adjudecat de Sterk Plast SRL, societate care a obţinut cel mai mare punctaj. Următoarele nouă locuri au fost ocupate de: Murfatlar România SA, Staţiunea de Cercetare, Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie Murfatlar, As-Plastik Rom SRL, Dobrogea Grup SA, Cardinal Motors, Ostrovit SA, Rompetrol Rafinare, Dobre şi Fiii SRL şi Astek SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii