Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana Miss Universe România a fost la Constanţa (galerie foto)

ro

28 Feb, 2011 01:50 4296 Marime text

cap_4.jpgTimp de două zile, Caravana Miss Universe România a poposit la Constanţa, pentru a selecta cele mai frumoase şi deştepte dobrogence, care vor participa la Marea Finală de la începutul lunii iunie.

miss_miss_2.jpgDin păcate, din cele peste 100 de tinere care s-au înscris la concursul de frumuseţe Miss Universe România, doar 15 au avut curajul să stea de vorbă cu juriul. „Cred că fetele din judeţul Constanţa sunt un pic timide, pentru că altfel nu-mi explic de ce au venit atât de puţine. Mai mult, noi punem accentul pe proba de interviu, care durează mai mult de jumătate de oră. Iar unele tinere sunt inhibate şi abia pot purta o conversaţie", a declarat Valentina Ionescu, directorul programului Miss Universe România. Potrivit acesteia, din cele 15 dobrogence care au trecut prin faţa juriului doar una a reuşit să convingă că merită să meargă mai departe.

miss.jpg„Este o domnişoară de 21 de ani din Constanţa, care pe lângă faptul că este foarte frumoasă, este dezinhibată şi responsabilă. Eu cred că ea va ajunge în semifinală", a mai spus Valentina Ionescu. Juriul format din Valentina Ionescu, director de program Miss Universe România, Oana Paveluc - câştigătoare a concursului din anul 2010, Bianca Elena Constantin - câştigătoarea din anul 2009 şi Luminiţa Iordănescu - director a pregătit tinerelor patru probe: cea a centimetrului, unde fetele au demonstrat că au măsurile trecute în formularul de înscriere, şedinţa foto, defilarea pe catwalk şi interviul. Viitoarele miss au avut şi o probă de gramatică: ele au primit un text plin de greşeli gramaticale, pe care au fost nevoite să le identifice. Câştigătoarea de anul trecut al concursului Miss Universe România, Oana Paveluc, a precizat că titlul i-a schimbat viaţa. „A fost o provocare pentru mine. Am învăţat foarte multe şi a trebuit să depăşesc orice obstacol", ne-a dezvăluit Oana, care se pregăteşte intens pentru examenele de bacalaureat care se apropie. „Vreau să urmez Facultatea de Psihologie şi Managementul Afacerilor. Vreau să ajung o femeie de succes, iar părinţii mei mă susţin în tot ceea fac", ne-a mai Oana.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii